Egyedi géptervezés, gépgyártás és automatizálás

Cégünk vállalja főként a mezőgazdaság területén egyedi alkatrészek, eszközök, gépek, tárolók tervezését, gyártását, automatizálását.

Egyedi géptervezés

Egyedi géptervezés

Egyedi géptervezés

A mezőgazdasági állattartás jövője elérkezett a PoultryMate alomszóró rendszer által! Az egész világon elsők között alkottunk meg egy az ún. mélyalmos állattartásban adaptálható, teljesen automata alomszóró rendszert. A gép tervezésekor ezt egy önálló működésre alkalmas programmal láttuk el.

Teljesen egyedi tervezésű és fejlesztésű alomszóró rendszerünk világszerte 153 országban rendelkezik oltalommal. A rendszer maga egy robot, mely alom kiszórására alkalmas és a felhasználói igények alapján beállított önálló működésre képes. A géphez egyedi kiszolgálóegységek is tartoznak.

A mindszenti PoultryMatic csapatában szakemberek, mérnökök, gyakorlott műszaki emberek dolgoznak. Általuk cégünk egy-egy projektet képes minden oldalról megtervezni, valamint kiveitelezni és tesztelni.

Cégünk Divízióbővítés céljából főként a mezőgazdaság területén vállal egyedi géptervezést.  Vállaljuk alkatrészek, tárolók, egyéb eszközök technológiai tervezését, gyártását és automatizálását. CAD programban készült gyártásra alkalmas terveket készítünk, melyek a tervátadást követően pontosan gyárthatók és szerelhetők.

Egyedi gépgyártás

A már meglévő projektjének tervét, vagy az általunk készített tervet legyártjuk és kivitelezzük! Egyedi gépgyártás igénylése esetén az Ön által elképzelt projektet és annak célját részletesen átbeszéljük. Mindez lehet egy korábban már megvalósított vagy egy még el nem készített elképzelés is. Egy régi, már nem beszerezhető eszköz, alkatrész újratervezését is elvégezzük.

Hogyan zajik a folyamat?      
Az egyedi mezőgazdasági gépgyártási projekt kezdetén begyűjtünk minden szükséges információt. Ezt követően egyeztetjük a tervezéshez szükséges alapvető feltételeket. Függően a projekt jellegétől, az ahhoz legmegfelelőbb árajánlatot dolgozzuk ki Önnek! A gépgyártás árajánlatának pozitív elbírálása esetén elkezdjük a munkát. Munkánk végzése során folyamatosan kapcsolatot tartunk Önnel, és tájékoztatást adunk a gépgyártás aktuális állapotáról.

Miután az elkészült projektet átadtuk a megrendelő számára, szükség esetén utógondozást is vállalunk. Reméljük, felkeltettük érdeklődését! Keressen bennünket bizalommal, hiszen valljuk, hogy bármely ötlet lehet sikeres!

Egyedi gépgyártás

Egyedi gépgyártás

Automatizálás

A projekttől függően vállaljuk különböző gépek, eszközök elektromos részeinek, vezérlőszekrényeknek a kivitelezését, PLC programozását!

Példaképp a PoultryMate az alomszórást önállóan végzi el és megoldja a betelepítés előtti alomkiszórást is.

Az automatizálási lehetőségek sokszínűségét leginkább az elkészült rendszer szemlélteti, melynek alapja a különböző munkafolyamatok precíz összehangolása, programozása.

Automatizálás

Automatizálás

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével. Készséggel állunk rendelkezésére.

Adatvédelem elfogadásához kattintson a "fehér" négyzetbe.

4 + 3 =

Cégünk elérhetőségei