Szalmapellet búza-és rozsszalmából

Vállalkozásunk kibővített szolgáltatásaként szalmapellet kis és nagykereskedelmi üzletágunk keretein belül ügyfeleinknek új lehetősége nyílik! A szalmapellet 15 kg-os átlátszó műanyag zsákban vagy Big Bag zsákban kapható.

100%-ban természetes és 100%-ban komposztálható szalmapellet

Kifejezetten lovak, baromfik, szarvasmarhák és sertések számára tervezett, gondosan válogatott búza- és rozsszalmából készül. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz (100%-ban bio és természetes). A gyártáshoz felhasznált szalmát speciális védőfólia alatt tartja a gyártó a felhasználásig. Ennek köszönhető, hogy a gyártáshoz használt alapanyag száraz és biztonságos az állatok számára. Pelletünk lenyűgöző nedvszívó képességgel rendelkezik, amely a súlyhoz képest akár 400%-ot is elérheti. A gyártási folyamat során keletkező magas hőmérsékletnek köszönhetően elpusztulnak az esetleges baktériumok, gombák, (beleértve a penészgombákat is) és egyéb patogének, amelyek a feldolgozatlan szalmában is jelen lehetnek. Szalmapelletünk 100%-ban természetes és 100%-ban komposztálható, ez azt jelenti, hogy a pellet felhasználás után a zöldségek vagy gyümölcsök trágyájaként használható. A termék HACCP termelési rendszerben készül az Állategészségügyi Felügyelet felügyelete alatt áll.

Szalmapellet

Szalmapellet

Szalmapellet tulajdonságai

Szalmapellet búza és rozsszalmából

Szalmapellet búza és rozsszalmából

  • A szalmapellet szárazanyag tartalma: búza és rozsszalma 0% 0%
  • Mechanikai szilárdsága 97% 97%
  • Zsákok portartalma (kevesebb mint) 3% 3%
  • Nedvességtartalom (kevesebb mint) 12% 12%
  • Térfogatsűrűség (Átlagosan kg/m³) 525% 525%

Csirke alomnak remekül megfelelő szalmapelletünk elérhető Big Bag (1000 kg), valamint szalmapellet alom 15 kilogrammos zsákos kiszerelésben egyaránt.

Szalmapelletünk a hagyományos búzaszalmához képest akár 40 százalékkal csökkentheti az egy nevelési ciklus alatt felhasznált alomanyag mennyiségét.

A szalmapellet árak megtekintéséhez görgessen lejjebb.

Szalmapellet árak és kiszerelések

A szalmapellet ára a megrendelés idejétől, szállítási címétől és mennyiségétől függően változik.
Irányáraink, melyek teljes kamion vonatkozásában, nettó árban értendők.

Pontos szalmapellet árakért, további információkért, kérdéseivel kapcsolatban forduljon bizalommal kollégánkhoz, Szijjártó Ádámhoz!

Kapcsolat

Szalmapellet rendelés itt!

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével. Készséggel állunk rendelkezésére.

Adatvédelem elfogadásához kattintson a "fehér" négyzetbe.

15 + 5 =

Cégünk elérhetőségei